RÓLUNK

Sok év külföldön eltöltött munka és tanulás után hazatértünk, hogy a megszerzett tapasztalatokat itthon hasznosítsuk. Szerkezet lakatos, szerkezet hegesztési munkákat, előtetők, kerítések, kapuk, ablak és ajtó rácsok készítését vállaljuk. A fémszerkezetes előtetőinket a saját fejlesztésű rejtett vízelvezetéssel is kivitelezzük. Pontos, precíz, megbízható és felelősségteljes munkavégzésünkben a szakismeretünkre, szakmai minősítéseinkre és sokréstű tapasztalatunkra támaszkodva birtokoljuk a szakmánkat. Keress minket!

VÍZIÓ

Egy családias, baráti kapcsolatokon alapuló vállalkozásban hiszünk, ahol a legfontosabb az ember, munkatársaink szaktudása, felkészültsége és egészsége. Arra törekszünk, hogy az ügyfeleinknél és partnereinknél szakmánk egyik legjobb és legelismertebb szereplője legyünk, amiben mindenki fenntartható módon találja meg a számítását és otthonosan érzi magát.

MISSZIÓ

Felhasználóinkkal, megrendelőinkkel, partnereinkkel együtt gondolkodva minden egyes épülethez, otthonhoz egyedi, szakmánk legoptimálisabb megoldásait hozzuk létre, hogy a lehető legnagyobb összhangban éljék meg a létrejött funkciót és az esztétikai élményt. Ezáltal is törekszünk a hegesztő szakma elismertségének növelésére.

ÉRTÉKEK