Az elkészült teraszfedéssel teljes mértékben elégedettek vagyunk. Nagyra értékeljük a pontosságotokat a határidők és az elvégzett munka tekintetében is. Profi és nem utolsósorban kedves szakembereket ismerhettünk meg személyetekben.

Nagyon meg vagyunk elégedve a munkátokkal! Pontosak, gyorsak, megbízhatóak, precízek voltatok! Külön köszönet azért, hogy tekintettel voltatok két kisgyermekünkre, hogy minden nap összepakoltatok és összetakarítottatok! Nem ismertek lehetetlent!

Mi is nagyon meg voltunk elégedve! Pontos precíz csapat. Minden úgy történt, ahogyan megbeszéltük. A felméréstől kezdve a kivitelezésig minden időpontot tartottak. A munkával kapcsolatban folyamatos tájékoztatást kaptam és Zoltán rendkívül korrekt, alapos segítséget adott a ránk eső utómunkálatokkal kapcsolatban is.

A telefonos megbeszélést követően rövid időn belül kijöttek felmérni a munkát (teraszfedés) és az árajánlatot is pár nap alatt elkészítették. A megbeszélt időben kezdték a munkálatokat, gyorsan és precízen dolgoztak. A munkafázisokról és a beépített anyagokról is részletes tájékoztatást kaptunk. Modern dizájn jellemzi a cég elkészült termékeit és kedvező áron dolgoznak. Mindenképpen ajánlom azoknak, akik teraszfedést vagy hasonló lakatos munkákat szeretnének elvégeztetni.

Örülök, hogy rátok találtam. Csak megerősíteni tudom az eddigi pozitív véleményeket. Nálunk előtető kivitelezése volt a projekt, amit szakember módjára meg is oldottatok. A számomra legfontosabb kritériumot végig tartottátok a munka folyamán, nevezetesen, hogy nem voltak rejtett, utólagos költségek, mindig időben jöttetek, minden a megbeszéltek szerint történt. Egy tanácsom lenne a jövőre nézve, mégpedig, hogy továbbra se szálljatok el árban, hanem találjátok meg azt az árat, ami a megrendelőt a következő munkára ösztönzi, ahogyan az én esetemben is történt. Biztos, hogy a lakatos munkák projektjeit rátok fogom bízni a jövőben is, szem előtt tartva a megbízhatóságotokat és a minőségi munkátokat. Csak ajánlani tudlak titeket.